Tümörleri Yok Eden Dahi! Dr. Paul Hubbert-Yılmaz Parlar

ÖZGÜR GÜRSES ÖZGÜR GÜRSES

HOLOGRAFİK SES ŞİFASI
Tümörleri Yok Eden Dahi!
Dr. Paul Hubbert, Ph.D. 
Konser 29 Eylül 2016 
Holografik Ses Şifası Atölyesi
1 – 2 Ekim 2016
Bireysel Seanslar
paulh01paulh03
Holografik Ses Şifası Konseri ( 2 saat +)
Ghandarya Seremonisi
29 Eylül 2016
saat: 19.30 – 22.00
hafta sonu yapılacak olan 2 günlük atölyeye katılanlar için ücretsizdir.
Barış için Ghandarya Seremonisi Konseri – Bu Yeni Çağda Hayat & Sevgi’yi kutladığımız Ghandarya Seremonisinde bize katılın!
Ghandarya Seremonisi bütün ruhsal gelenekleri ve göksel alemde ki varlıkların deneyimlerini birleştiren çok güzel bir afirmasyondur. Paul Baş meleklerin, dünyadaki ana ruhsal silsilelerden gelen mistiklerin, azizlerin ve ustaların isimlerini şarkı olarak söyleyecek. Onların isimleri söylendikçe oda enerjileriyle dolup katılımcılar onların varlığını kendileri direkt olarak hissedecekler. Paul ayrıca grubu Harmoni Korosu olarak yönetecek ve orada hazır bulunanlar ortaya çıkan muhteşem şifa enerjisiyle birlikte sevgi ve şükranlarını ilahi güce ve Tanrıya sunabilecekler.
Dünyamız üzerinde Sevginin, Huzurun ve Şefkatin gerçek halini ortaya çıkan vibrasyonla öğrenirken, Kutsal Sesler aracılığıyla hayallerinizi, niyetlerinizi, rüyalarınıgerçekleştirmek için bize katılıp, keyif alın.
paulh04
Holografik Ses ile Şifa
2 günlük eğitim
1 – 2 Ekim 2016
saat: 10.00 – 18.00
rezervasyon yaptırınız.
1. Seviye (2 gün) eğitim programında bu kadim/ yeni bilim “Holografik Ses Şifası” aracılığıyla bilincin bireysel ve kolektif  vibrasyon seviyelerini yükselten aydınlatıcı, dönüştürücü ses/müzik vibrasyon tekniği paylaşılacaktır. Kurs herkese, özellikle de kendi bireysel uygulama veya modelini geliştirecek yeni yollar arayanlara açıktır. Aynı zamanda 1. Seviye eğitimi sizi Holografik Ses Şifası Sertifikası için hazırlar, 2. Seviyeyi tamamlamanız bu sertifikaya ulaşmanıza yardımcı olacaktır
 Holografik Ses ile Şifa atölyesinde:
•     Merkaba ile bütünleşmeyi, Şifalanmayı, Dengelenmeyi, Hatorların ve diğer Ustaların Yükselme araçlarını öğreneceksiniz.
•     Belirli meditasyon ve aktivasyon teknikleri elde ederek ses şifası vibrasyonu gücünü artırarak, dengelenecek, bedeninizi gençleştirecek, boyutlar arası yolculuk yapacak, istediklerinizi gerçekleştirecek, bilicinizi genişletip /yükselteceksiniz.
•     “Kutsal yaratılış Mudra”sını hayatınızda denge, yeni enerjileri oluşturma ve ortaya çıkarmak için öğreneceksiniz.
•     Şimdi de “hazır olma”yı deneyimleme yeteneğinizi artıracaksınız.
•     “Birleşik Çakra Sistemi” aracılığıyla Yaşam Gücü Enerjisinin yolu olarak bedeni hissedecek ve göreceksiniz.
•     İkili çalışmalarla aktivasyon tekniklerini uygulayacak ve grup şifasını deneyimleyeceksiniz.
•     Şifa için hızlandırılmış tonlama/vibrasyon tekniklerini öğrenecek ve olağanüstü güçleri deneyimleyip “Sessiz Tonlamayı” kullanacaksınız.
•      Ses, Renk ve Tonlama nefesiyle bedeninizin tamamını canlandıracak, bilinç ve fiziksel gençleşmenin yüksek seviyelerine ulaşacaksınız.
•      Sesle tonlama yeteneğini geliştirerek enerji merkezlerini yankılayarak şifa ve enerji dönüşümleri deneyimleyeceksiniz.
•     Ruh ve data fazlasıyla iletişimde olma yeteneğinizi geliştireceksiniz!
Holografik Ses Şifası ön Sertifikasyon Eğitimine katılım için önemli 10 neden.
1. Holografik Ses’i kullanarak kendi bedenini şifalandırmayı öğrenmek..
2. Halihazırda bilinç altında tutulan içsel bilgeliği yeniden kazanarak kendinize ait kişisel uzmanlık tekniklerine ulaşmak.
3. Bilincin daha yüksek alanlarını deneyimleyerek Yüksek benlik ve Ruhsal rehberlerle bağlantı kurmak.
4. Yüksek vibrasyon merkezleri olan çakralarla uyumlanıp, aktive ederek genişlemek ve yükselmek.
5.  “Kutsal yaratılış Mudra”sını hayatınızda denge, yeni enerjileri oluşturma ve ortaya çıkarmak için öğrenme.
6. Hali hazırda kullandığınız şifa yöntemlerinin etkinliğini artırırken, sizin şifa tekniklerinizde kökten değişimler yaratacak ses şifası sanatına adım atmak.
7. Ses aracılığıyla Ruh ile bağlantı kuracak yeni ve etkili yollar öğrenirken tonlar aracılığıyla vokal yeteneklerinizi geliştirmek.
8. Olağanüstü güçleri deneyimlemek ve ” Sessiz Tonlamayı” kullanmak.
9. Hayat Gücü Çakra Nefesi aracılığıyla içsel gençlik özünü aktive ederek güçlenmek ve gençleşmek.
10. Merkaba Hafif Beden Aktivasyonu ile ve seçilmiş Ustaların Hafif Beden Aracını kullanarak Ruh’un çok yönlü boyutlarıyla bağlantı kurma yeteneğini artırmak
Holografik Ses ile Şifa 1. seviye atölyesi- Katılımcılar kendi şifa olanaklarını ve ek olarak da başkalarını iyileştirmek için etkili Holografik Ses Şifası tekniklerini de öğrenmiş olacaklar. Bu bir uzmanlık programıdır, istenilen sertifikayı alabilmek için 1. ve 2. seviye eğitimini tamamlamış olmak gerekmektedir ( Eğitim 2 hafta sonu veya 4 gündür).
Dr. Paul Hubbert, Ph.D.
Bireysel Seanslar 29 Eylül – 10 Ekim 2016 arası: Bireysel çalışmalar 1 saat 15 dakika sürer. Seans sırasında enerjiyi hareket ettirmek ve melodi oluşturmak için ses uyumunu ve kristal kâseleri kullanırım. Danışan masaj masasında rahatlamış, hipnoz halinde uzanmış olur. Tümörleri temizlemek ve ortadan kaldırmak, her çeşit hastalıkta iyileşme, duygusal dönüşüm ve temizlenme gibi çeşitli konularda oldukça etkileyici sonuçlar aldım. Bu çalışma danışan için çok etkili şifalanma ve enerji yenileme deneyimdir! tıbbi sürecinizin devam ediyor olması önemlidir hatta şarttır.
paulh05 

Yorumlar